Akut naprapat Stockholm

Robert Hansson
Legitimerad Naprapat

Robert har arbetar som naprapat i Stockholm sen han gick ut Naprapathögskolan 2001. Han startade Stockholms RehabKlinik CITY 2002 och är idag ytterst ansvarig för verksamhetens verksamhet.

Förutom sitt arbete som naprapat är Robert starkt engagerad i skidåkning och utbildar tränare och ledare via Svenska skidförbundets tränarutbildningar inom både alpin skidåkning och puckelpist. Han är verksam som tränare för barn och ungdomar i puckel och trampolin/akrobatik. Under tio år arbetade han som skidlärare i svenska fjällen.

Robert har ett stort intresse i hur man på bästa sätt bedriver träning med syfte att utveckla de aktivas tekniska och fysiska förmåga. För att fördjupa sig inom det området har Robert läst vidare på olika högskolor och universitet; Talangutveckling (Linnéuniversitetet), Idrottspsykologi (Örebro Universitet), Biomekanik och motorisk kontroll (GIH) och Rörelsevetenskap (Högskolan i Dalarna).

Robert Hansson

Robert har skrivit boken ”Funktionell anatomi och träningslära inom alpin skidåkning” och är medförfattare till boken ”Will-Skill-Hill – att leda genom utmaningar”. Båda böckerna används som kurslitteratur på tränar- och skidlärarutbildningar i Sverige.

Vill du engagera Robert för en utbildning eller föreläsning skicka ett mejl direkt till honom på robert@srkc.se.

I sitt arbete som naprapat sätter Robert stor vikt vid att höra in berättelsen om hur besväret har uppkommit (anamnesen) för att hitta orsaken till besväret och vilka åtgärder och övningar som verkar bäst lämpade för varje unik patient. Manuell behandling stöttas med egna åtgärder som patienten själv ska göra såsom övningar, träning och eventuella beteendeförändringar.

Kontakta Robert: robert@srkc.se

Vill du följa ”Funktionell anatomi och träningslära inom alpin skidåkning” på Facebook klicka här »

Här kan du läsa mer om vad en naprapat gör »

l

Webbokning

Boka tid hos naprapat eller fysioterapeut / sjukgymnast.

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Inför ditt besök

Information bra att veta inför ditt besök på vår klinik.

Om oss

Låt oss presentera Stockholms RehabKlinik CITY!

Företagskund

Investera i god rygghälsa för produktiv och välmående personal.