Akut naprapat Stockholm

Inför ditt besök hos oss

Välkommen till oss på Stockholms RehabKlinik CITY! Här arbetar naprapater och fysioterapeuter. Med stort engagemang och intresse möter vi dig som är patient hos oss!

Det första besöket hos oss börjar med en anamnes där du får berätta allt om ditt besvär. Med frågor som tillägg försöker vi bilda oss en så bra bild som möjligt kring uppkomst och orsak till ditt besvär. Anamnesen och en grundlig undersökning ligger till grund för hur vi tillsammans med dig lägger upp en behandlings- och rehabliliteringsplan.

Betalning med kort. Om du är företagskund eller kommer via en sjukvårdsförsäkring fakturerar vi för behandlingen.

Naprapat- och fysioterapeutbehandling räknas som rehabilitering/sjukvård och är momsfri. Massagebehandling räknas som friskvård och är belagd med moms. 

Välkommen till vår klinik på Kungsgatan 35!

Information som är viktig om du kommer första gången till oss.

Kliniken ligger på Kungsgatan 35 som ligger mellan korsningen Sveavägen och Kungstornen, porten till höger om Löplabbet. Tunnelbana Hötorget. Portkoden har du fått på mail och sms. Kliniken ligger fyra trappor upp och det finns hiss. Ring på ringklockan vid vår dörr så kommer vi och öppnar. I väntrummet ligger en hälsodeklaration. Fyll i fram och baksida på den och vänta tills den som du bokat tid hos kommer och hämtar dig.

Här ligger kliniken (karta) »

Kom gärna tio minuter före utsatt tid så att du i lugn och ro hinner fylla i hälsodeklarationen som är obligatorisk vid första besöket hos oss. Vi ser gärna att du betalar med kort. Om du är Företagskund eller Försäkringsbolagspatient fakturerar vi för behandlingen. Avbokning av tid ska göras senast 24 timmar innan besöket. Vid uteblivet besök/sen avbokning faktureras du för besöket.

Läs mer om den som du kommer att träffa »

Varmt välkommen!

l

Webbokning

Boka tid hos naprapat eller fysioterapeut / sjukgymnast.

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Inför ditt besök

Information bra att veta inför ditt besök på vår klinik.

Om oss

Låt oss presentera Stockholms RehabKlinik CITY!

Företagskund

Investera i god rygghälsa för produktiv och välmående personal.