Akut naprapat Stockholm

Mikael Åkerström
Legitimerad Naprapat

Mikael har arbetat som naprapat i 13 år och läste som alla naprapater sin naprapatutbildning på Naprapathögskolan i Stockholm och tog sin naprapatexamen 2005. Utöver den 4-åriga utbildningen till naprapat har Mikael en avancerad examen i OMI (Ortopedisk Medicin). En utbildning som bedrivs parallellt med arbetet som naprapat och tar i sin helhet fyra år att genomföra. Mikael är en av få naprapater i Sverige som har nått den högsta nivån inom OMI. Det gör Mikael unik i sin förmåga att diagnostisera och behandla besvär ifrån muskler, leder och ryggradens diskar.

Här kan du läsa mer om OMI »

Mikael har också akupunkturutbildning steg 1 och steg 2 via AKAB i behandling av smärta i rörelseappraten. Utöver OMI och akupunktur har Mikael fördjupat sig inom FRA (Funktional Range Release) och Reconciling Biomechanics with Pain Science (Greg Lehman) plus ett stort intresse i idrottsmedicin.

Man kan helt utan underdrift säga att naprapatyrket är en stor passion för Mikael och med en ständig nyfikenhet och lust att lära sig mer har Mikael utvecklats till kanske en av Sveriges mest erfarna naprapater – till stor fördel för de patienter som träffar honom.

Mikael Åkerström
”Min passion är att leta rätt på smärtans ursprung och försöka påverka den med behandling samt hitta effektiva metoder för träning och egenhjälp. Jag lägger stor vikt och energi på att ta reda på hur besväret uppstod för att patienten ska bli bättre på att förstå sitt besvär, orsaken till det och vad de själva kan göra. Det här känns fortfarande lika roligt och spännande som när jag för första gången klev in på Naprapathögskolan för 17 år sedan. Jag trivs verkligen i mitt arbete som naprapat”

Som uppskattad lärare på Friskvårdsgruppen har Mikael också utöver det kliniska arbetet som naprapat under snart 15 års tid utbildat massageterapeuter i avancerad massage- och triggerpunktsbehandling.

Mikael lever som han lär och är aktiv och sportar mycket. Förutom ren fysträning spelar han gärna fotboll, innebandy, bordtennis och den numera växande sporten padel. Triggas gärna när det finns en boll att jaga. Och med ett norrländskt ursprung gillar han skidåkning såklart – men allra helst på längden.

Kontakta Mikael: mikael@srkc.se

Här kan du läsa mer om vad en naprapat gör »

l

Webbokning

Boka tid hos naprapat eller fysioterapeut / sjukgymnast.

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Inför ditt besök

Information bra att veta inför ditt besök på vår klinik.

Om oss

Låt oss presentera Stockholms RehabKlinik CITY!

Företagskund

Investera i god rygghälsa för produktiv och välmående personal.