Akut naprapat Stockholm

Mikael Åkerström
Legitimerad Naprapat

Mikael har arbetat som naprapat sen 2005 och läste som alla naprapater sin naprapatutbildning på Naprapathögskolan i Stockholm. Utöver den 4-åriga utbildningen har Mikael en avancerad examen i OMI (Ortopedisk Medicin). En utbildning som bedrevs parallellt med arbetet som naprapat och i sin helhet tar fyra år att genomföra. Mikael är en av få naprapater i Sverige som har nått den högsta nivån inom OMI. Det gör Mikael unik i sin förmåga att diagnostisera och behandla besvär ifrån muskler, leder och ryggradens diskar.

Här kan du läsa mer om OMI »

Mikael har också akupunkturutbildning steg 1 och steg 2 via AKAB i behandling av smärta i rörelseapparaten. Utöver OMI och akupunktur har Mikael fördjupat sig inom FRA (Funktional Range Release) och Reconciling Biomechanics with Pain Science (Greg Lehman).

Man kan utan underdrift säga att naprapatyrket är en stor passion för Mikael och med en ständig nyfikenhet och lust att lära sig mer har Mikael utvecklats till kanske en av Sveriges mest erfarna naprapater – till stor fördel för de patienter som träffar honom.

Mikael har också, utöver det kliniska arbetet som naprapat, utbildat massageterapeuter i avancerad massage- och triggerpunktsbehandling under flera års tid.

Mikael lever som han lär och är aktiv och sportar mycket. Förutom ren fysträning spelar han gärna, och mycket, padel. Hans stora intresse för sporten har även honom en stor inblick i padelskador, både hos sig själv och sina medspelare. Med ett norrländskt ursprung gillar han såklart också skidåkning – allra helst på längden.

Kontakta Mikael: mikael@srkc.se

Här kan du läsa mer om vad en naprapat gör »

Mikael Åkerström
”Min passion är att leta rätt på smärtans ursprung och försöka påverka den med behandling samt hitta effektiva metoder för träning och egenhjälp. Jag lägger stor vikt och energi på att ta reda på hur besväret uppstod för att patienten ska bli bättre på att förstå sitt besvär, orsaken till det och vad de själva kan göra. Det här känns fortfarande lika roligt och spännande som när jag för första gången klev in på Naprapathögskolan för 17 år sedan. Jag trivs verkligen i mitt arbete som naprapat”

l

Webbokning

Boka tid hos naprapat eller fysioterapeut / sjukgymnast.

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Inför ditt besök

Information bra att veta inför ditt besök på vår klinik.

Om oss

Låt oss presentera Stockholms RehabKlinik CITY!

Företagskund

Investera i god rygghälsa för produktiv och välmående personal.