Akut naprapat Stockholm

Adam Hallqvist
Legitimerad Fysioterapeut

Adam är legitimerad fysioterapeut utbildad på Karolinska Institutet i Stockholm. Han har ett stort och brinnande intresse för sitt yrke, speciellt diagnostik och rehab.

Parallellt med sitt arbete på Stockholms RehabKlinik CITY läser Adam en forskningsförberedande Masterutbildning i Fysioterapi med inriktning mot smärta och ortopedi på universitetet i Umeå. Han är även vidareutbildad i OMT (Ortopedisk Manuell Terapi) och MDT (McKenzie) samt har erfarenhet av hur en effektiv rehabilitering efter hjärnskakning, yrsel och stress bör utformas.

Här kan du läsa mer om OMT >

 

Jag trivs verkligen med mitt yrkesval och jag gillar utmaningen jag ställs inför varje dag med att hitta det som verkligen kommer vara bäst för varje enskild patient. Till grund för min behandling och åtgärd ligger en noggrann diagnostik. Den lägger jag gärna mycket tid och energi på!”

Mikael Åkerström

I sitt arbete med patienterna använder sig Adam av en kombination av olika tekniker och åtgärder så som träning, utbildning och manuella tekniker noga utformade och anpassade efter patientens individuella problem och aktuell diagnos. Han är även utbildad inom muskuloskeletal ultraljudsdiagnostik och använder ofta ultraljudet för att komplettera den fysiska undersökningen och bevaka läkningen över tid. Läs mer om ultraljud här >>

Kontakta Adam: adam@srkc.se

Här kan du läsa mer om vad en fysioterapeut gör »

Du har väl inte missat att Adam även håller i Stockholm RehabKlink CITYs artrosskola?
Läs mer om vad det är här >>

l

Webbokning

Boka tid hos naprapat eller fysioterapeut / sjukgymnast.

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Inför ditt besök

Information bra att veta inför ditt besök på vår klinik.

Om oss

Låt oss presentera Stockholms RehabKlinik CITY!

Företagskund

Investera i god rygghälsa för produktiv och välmående personal.