Akut naprapat Stockholm

Petra Strömwall
Legitimerad Naprapat
Klinikansvarig

Petra är för närvarande på föräldraledighet och beräknas vara åter i tjänst under början av 2025. 

Petra arbetar som legitimerad naprapat och klinikansvarig hos Stockholms RehabKlinik CITY. Hon utbildade sig på Naprapathögskolan i Stockholm. Som avslut på sin fyraåriga naprapatutbildning fick hon pris för bästa c-uppsats där hon undersökte risken för psykisk ohälsa och rygg- och nacksmärta om man inte trivs med sitt yrke eller på sin arbetsplats. Utöver det har Petra även utbildat sig på högskolenivå inom idrottspsykologi och nutrition.

Petra har ett stort intresse för träning. Hon spelar volleyboll på hög nivå och har bland annat ett JSM-guld och flertal JSM-silver inom sporten. Hon har också genomfört både Tjejklassikern och En Svensk Klassiker!

En av Petras starkaste egenskaper som naprapat är att hon är lyhörd och lyssnar noga på patienten. Hon tar hänsyn till alla strukturer och behandlar därmed mångsidigt med massage, stretch, mobilisering, manipulation, dry needling (nålbehandling) och träning. Hon retestar mycket under behandlingens gång för att se vilken del av behandlingen som gör skillnad samt för att undvika överbehandling.

Kontakta Petra: petra@srkc.se

Här kan du läsa mer om vad en naprapat gör »

”Jag har ett stort intresse för träning vilket jag försöker smitta av på mina patienter. Jag tycker det är viktigt att patienten tycker att träningen som ska utföras är rolig och att den känns genomförbar och meningsfull.”

Petra Strömwall

”När jag börjar en behandling med en patient vill jag att vi ska ha ett gemensamt mål som tydlig visar när patienten känner sig helt återställd. Ett exempel på det är vilken aktivitet ska gå att genomföra som just nu inte går. Med detta tankesätt individanpassar jag all min behandling och träning jag ger till patienterna.”

l

Webbokning

Boka tid hos naprapat eller fysioterapeut / sjukgymnast.

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Inför ditt besök

Information bra att veta inför ditt besök på vår klinik.

Om oss

Låt oss presentera Stockholms RehabKlinik CITY!

Företagskund

Investera i god rygghälsa för produktiv och välmående personal.