Akut naprapat Stockholm

Om Karin Forsberg – Fysioterapeut

Karin har arbetat som fysioterapeut i sex år. Hon avslutade sin grundutbildning till fysioterapeut på Karolinska Institutet i Stockholm våren 2012 och halva sin utbildning genomförde hon i Australien på LaTrobe University i Melbourne.

Med en passion att få lära sig mer inom området tog Karin några år senare en magisterexamen i fysioterapi vid Universitetet i Umeå. Den vidareutbildningen genomförde hon parallellt med sitt arbete som fysioterapeut. Utöver det har Karin också skrivit en masteruppsats om nacksmärta och nackträning. Dessutom kurser i akupunktur, dry needling, OMT, kinesiotejpning och diagnostiskt ultraljud.

Karin har en gedigen idrottslig bakgrund. En elitkarriär i Artistisk Gymnastik (AG) byttes i övre tonåren ut mot en stort skidintresse och Karin utbildade sig till skidlärare och jobbade både Sverige och Norge samt några säsonger i Australien. Under den tiden tävlade hon i både puckelpist och friåkning. Den akrobatiska förmågan från gymnastiken kunde hon då istället använda i en helt annan kontext.

Karin Forsberg

”I mötet men patienten tycker jag det är viktigt att se vad som är möjligt. Både just nu men framför allt framåt. Förutom att ställa rätt diagnos och att med behandling minska besvär och smärta är det viktig att komma igång med träning, belastning och olika rörelser. Ofta går det att belasta mer än vad man tror. Patienten får inte bli rörelserädd. Kroppen är till för att användas och belastas men rehabiliteringen ska alltid anpassas efter patientens besvär, förmåga och motivation”

Hennes förflutna som elitidrottare har gjort att Karin har ett stort intresse av idrottsskador och idrottsmedicin med ett extra fokus skador inom alpin skidåkning och gymnastik. Karin vet vad det innebär att träna och tävla på randen av sin förmåga och hur viktig balansgången är mellan maximal prestation och utveckling och risken att drabbas av skador.

Förutom att möta klinikens patienter har Karin också en roll på kliniken som klinikkoordinator. Det är hon som ser till att allt flyter på fint på kliniken och ringer du eller mejlar oss kommer det troligen vara Karin som du kommer få svar av.

Här kan du läsa mer om vad en fysioterapeut gör »

l

Webbokning

Boka tid hos naprapat eller fysioterapeut / sjukgymnast.

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Inför ditt besök

Information bra att veta inför ditt besök på vår klinik.

Om oss

Låt oss presentera Stockholms RehabKlinik CITY!

Företagskund

Investera i god rygghälsa för produktiv och välmående personal.