Akut naprapat Stockholm

Ida Tiainen
Legitimerad Naprapat

Ida Tiainen är legitimerad naprapat och tog sin naprapatexamen 2019. Samma år utbildade hon sig även till personlig tränare (PT) på Naprapathögskolans utbildning till licenserad personlig tränare EQF nivå 4.

Ida har en stor passion för träning och rehab. Hon har spelat både innebandy och fotboll på elitnivå. Innebandy spelar hon fortfarande på en hög nivå och styrketränar vid sidan av spelandet. Just styrketräning blir det mycket av och som Ida själv säger ”att jag styrketränar så mycket gör att jag faktiskt aldrig är skadad”.

I sitt arbete med patienten använder sig Ida av de vedertagna manuella teknikerna som en naprapat arbetar med; mjukdelsbehandling och ledspecifika tekniker. Hon har alltid varit intresserad av den manuella behandlingen och har använt mycket tid till att utveckla och förfina sin teknik.

Fun fact om Ida: hon har finskt ursprung och pratar mer än gärna finska med sina patienter.

Kontakta Ida: ida@srkc.se

Här kan du läsa mer om vad en naprapat gör »

”För mig är det viktigt att vara lyhörd för patientens berättelse. Jag gillar verkligen det analytiska arbetet att koppla ihop berättelsen med den kliniska undersökningen för att hitta rätt diagnos och förstå varför skadan eller besväret har uppkommit. Med utgångspunkt från det formar jag behandlingen, rehabiliteringen och övriga åtgärder. Alltid utifrån patientens egna unika förutsättningar.”

l

Webbokning

Boka tid hos naprapat eller fysioterapeut / sjukgymnast.

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Inför ditt besök

Information bra att veta inför ditt besök på vår klinik.

Om oss

Låt oss presentera Stockholms RehabKlinik CITY!

Företagskund

Investera i god rygghälsa för produktiv och välmående personal.