Akut naprapat Stockholm

Om Charlotte Jacobsson – Naprapat

Charlotte har jobbat som naprapat i Stockholm och Nynäshamn sen hon gick ut Naprapathögskolan våren 2005. Hon började hos oss på Stockholms RehabKlinik SC hösten 2017 och har snabbt blivit uppskattad av sina och klinikens patienter.

“Jag är noga med att få med hela skadeberättelsen (anamnesen) för att kunna anpassa behandling och åtgärder efter både önskemål och behov samt de förutsättningar som finns. Jag är aktiv i behandling med tonvikt på massage och mer ledspecifik behandling som manipulations- och justeringsteknik samt den mjukare metoden mobilistering. Jag vill få ett tydligt resultat som sen stärks upp med enkla men effektiva övningar. Det är viktigt att övningarna känns rätt och bra när man utför dem”

Charlotte Jacobsson

Med ett förflutet som elitidrottare inom handboll har Charlotte stor kunskap kring de skador som idrottare kan drabbas av. Hon har gått alla utbildningsstegen (1-3) inom idrottsmedicin och är medlem i Naprapatförbundets idrottsmedicinska sektion. Charlotte är också utbildad i att hantera och bedöma hjärnskakningar. Både i den akuta fasen men också hur en bra rehabilitering bör läggas upp.

Charlotte jobbar gärna med gravida och nyblivna mammor. Hon är certifierad ”MammaMage tränare” och har stor erfarenhet att med både behandlingar och anpassade övningar hjälpa till bättre funktion och träningsresultat.
Här kan du läsa mer om MammaMage »

Välkommen att boka tid hos Naprapat Charlotte Jacobsson, du kommer få ett mycket kompetent och engagerat bemötande!

Här kan du läsa mer om vad en naprapat gör »

l

Webbokning

Boka tid hos naprapat eller fysioterapeut / sjukgymnast.

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Inför ditt besök

Information bra att veta inför ditt besök på vår klinik.

Om oss

Låt oss presentera Stockholms RehabKlinik CITY!

Företagskund

Investera i god rygghälsa för produktiv och välmående personal.