Akut naprapat Stockholm

Om Åsa Bocké – Fysioterapeut

Åsa Bocké har jobbat som sjukgymnast/fysioterapeut i 20 år. Hon gick sin grundutbildning på Karolinska Institutet i Stockholm och har sedan dess arbetat på flera olika platser och med helt olika patientgrupper vilket gjort att Åsa har sett och arbetat med det mesta som en fysioterapeut kan göra.

Med passion och nyfikenhet för sitt yrke samt ett stort engagemang i sina patienter har Åsa använt tiden i sitt yrke att hela tiden utbilda sig. Hon har en examen i OMT 3 (Ortopedisk Manuell Terapi) och håller nu på att avsluta sin master i OMT vid universitetet i Luleå. Hon har dessutom utbildning i McKenzie (ett behandlingskoncept från Australien gällande muskel- och ledrelaterade besvär), foten och axelns biomekanik, medicinsk yoga, FAR-fysisk aktivitet på recept, träningsutbildningar inom gympa, stabilitetsträning mm. Listan kan göras lång. Dessutom har Åsa flera kurser inom beteendemedicin med inriktining på KBT.

Här kan du läsa mer om OMT »

Med ett stort intresse i alpin skidåkning och idrottsmedicin söker många idrottare hjälp av Åsa. Det gäller både elitidrottare och motionärer samt barn och ungdomar. Ofta är det aktiva skidåkare som kommer och Åsa sitter också som utbildningsansvarig på Stockholms Skidförbund.

Åsa Bocké

“Ett område som intresserar mig speciellt mycket är inom sensomotorisk bedömning, träning och rehabilitering. Det gäller hjärnskakningar, nackskador, tinnitus, yrsel och synproblematik. Det finns så mycket som går att göra vid dessa besvär och skador”

Inom prestationsutveckling och skadeförebyggande arbete använder Åsa sig av en metod inom rörelseanalys som heter 1080 Movement Assessment Profile. Med den objektiva mätmetoden kan träning och rehabilitering helt skräddarsys efter varje persons unika förutsättningar.

Här kan du läsa mer om rörelseanalysen 1080 Movement Assessment Profile »

Åsa tar alltid utgångspunkt i varje enskild patients unika förutsättningar och mål för att optimera behandling, träning och övriga åtgärder. Hennes långa erfarenhet har lärt henne att inte ta något för givet eller dra för snabba slutsatser. Vikten av att lyssna och förstå för att motivera till den träning, de åtgärder och den beteendeförändring som ofta krävs.

Som person lever Åsa som hon lär. Alltid 100% oavsett vad hon företar sig och hon tycker att träning ska kombineras med andra själsliga upplevelser och inte bara den fysiska ansträngningen. Privat tar hon gärna ut kajaken och paddlar eller klättrar upp för ett berg eller lagar god och nyttig mat tillsammans med familjen.

Här kan du läsa mer om vad en fysioterapeut gör »

l

Webbokning

Boka tid hos naprapat eller fysioterapeut / sjukgymnast.

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Telefonbokning

Ring: 08 - 640 00 60

Inför ditt besök

Information bra att veta inför ditt besök på vår klinik.

Om oss

Låt oss presentera Stockholms RehabKlinik CITY!

Företagskund

Investera i god rygghälsa för produktiv och välmående personal.